Werkzaamheden

Bouwbedrijf bennenbroek is een klantgerichte onderneming die ingezet kan worden op verschillende vakgebieden. Een impressie van ons vakwerk, dat wij bieden, kunt opdoen op onze website. Wat ons onderscheid is onze klantgerichte aanpak. Bij ons staan uw wensen centraal!

Renoveren en onderhouden
Op het vakgebied van renoveren en onderhouden heeft u bij ons meerdere mogelijkheden. We kunnen ervoor zorgen dat de aanbouw, die u altijd al graag hebt willen hebben, voor u wordt gerealiseerd. Daarnaast draaien wij onze handen niet om voor een volledige renovatie van een woning of bedrijfspand. Indien uw woning vraagt om een (kleine)onderhoudsbeurt kunnen wij u van dienst zijn. Schilderwerk hoort ook tot onze expertise.

Multifunctioneel inzetbaar
Een van de redenen van onze klanten om met Bouwbedrijf Bennenbroek in zee te gaan is, omdat wij ook in en om uw huis inzetbaar zijn. Wij regelen, samen met u, de verbouwing van A tot Z! Of het nu gaat om straatwerk om uw woning of bedrijfspand, of om het verrichten van sloopwerkzaamheden, wij voeren dit graag voor u uit.