Onderhoud

Een mooie woning, schuur, schutting of huis is iets wat we graag in ons straatbeeld zien. En laat dat nu net het stuk onderhoud zijn waar vaak te weinig aandacht aan wordt besteed. Bouwbedrijf Bennenbroek is de expert voor het onderhoud of onderhouden van uw gehele locatie.

Schilderwerk
Wilt u uw woning voorzien van een (nieuwe) kleur of had u graag uw kozijnen geschilderd gezien door een echte specialist? Bouwbedrijf Bennenbroek staat voor u klaar! Schilderen van kozijnen en deuren gaat volgens ons eigen professionele recept dat zorgt voor behoud van kwaliteit en een ongekend mooie uitstraling. Doordat wij werken met hoogwaardige kwaliteit verf gaan uw kozijnen en deuren langer mee. Professioneel bijwerken van beschadigingen of stukken kozijn vernieuwen is voor ons vanzelfsprekend. Texen van plafonds en wanden behoren uiteraard tot ons vakgebied.

Houten gevelbekleding
Een blijvende trend die we de laatste jaren veelvuldig zijn tegengekomen is houten gevelbekleding. Met namen geschikt voor het creëren van een nieuwe look voor uw huis maar kan ook prachtig gebruikt worden als stijlbreuk. Een aanbouw realiseren in exact dezelfde stenen is in veel gevallen niet mogelijk omdat de stenen van uw huis al onderhevig zijn geweest aan de weersinvloeden. Dit is wel mogelijk indien u zelf nog diverse stenen zelf voorhanden heeft. Een zeer geschikte en prachtige oplossing is het creëren van een stijlbreuk door middel van houten gevelbekleding. Wij beheersen diverse technieken om de nieuwe houten gevelbekleding prachtig tot zijn recht te laten komen.

Schoorsteen vervangen
Een schoorsteen vervangen moet u overlaten aan een echte specialist. Jaarlijks gebeuren er diverse ongelukken omdat men niet optimaal voorbereid is op dit werk op vele meters hoogte. Laat het over aan de specialist, wij zorgen voor een perfect eindresultaat en uw schoorsteen zal een nieuw gezicht krijgen.

Straatwerk
Een woning of bedrijfspand komt pas echt tot zijn recht als het wordt omringd door gedegen straatwerk. Wij zorgen voor A-kwaliteit van het te leggen materiaal. Daarnaast kunt u voor het leggen van verschillende verbanden bij ons terecht. Door te overleggen met u, zorgen we ervoor dat u zich helemaal thuis voelt bij het straatwerk dat gelegd is door Bouwbedrijf Bennenbroek.

Verschillende straatwerken
Naast het verwerken van de gebruikelijke klinkers tot ware kunst is het ook mogelijk om grote betonnen/hardstenen tegels te laten schitteren. U bent welkom om te vragen naar meer informatie om zo tot nieuwe inspiratie en ingevingen te komen. Bouwbedrijf Bennenbroek helpt u graag met het uitkiezen van uw straatwerk.

Sloopwerkzaamheden
Bouwbedrijf Bennenbroek is niet vies van hard werken. Op professionele wijze zullen sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd. Naast ons huidige aanbod aan werkzaamheden bieden wij u graag de mogelijkheid om door ons uw pand te laten slopen. Ook kleinere projecten zoals een woning of schuur behoren tot de mogelijkheden.